Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands İpuçları

   Tom Clancy’s Ghost Recon İpuçları ve Taktikleri

  Arkadaşlar bu sefer size bu zamanların en moda oyunu olan Tom Clancy’s Ghost Recon : Wildlands oyununu ele aldım.Bu oyunu oynuyanlar için faydalı bilgiler bulunmaktadır.Eğer oynamaya yeni başladıysanız ve Bolivya’yı keşfetmek için çok fazla zaman ayırmadıysanız, bu sayfada başlamak için ihtiyacınıza yarayacak tüm bilgiler bulunmaktadır.

   Bunlar,bir grupla tek oyunculu veya çevrimiçi çok oyunculu oynayan herkes için yararlı olacak standart oyun ipuçlarıdır.Buradaki bazı bilgiler bazılarında göre basit olmasına rağmen oynarken göz önünde bulundurulması gereklidir.

Yapılacak Şeyler.


TACMAP’INIZI ETRAFINIZA ALMAK İÇİN KULLANIN.

  Bir karakter yaratmayı bitirip sonunda oyunun içine girerseniz, bu ipuçları hem tek oyuncu hem de çevrimiçi çok oyunculu keşfederken yararlı olacaktır. Tacmap Bolivya’yı dolaştırmak için gereklidir.Sadece Tacmap’ınızı görüntülemek için anı bularak bulabileceğiniz bir çok bilgi var.

  Görevleri tamamlarken ve yeni bilgiler toplamaya çalışırken, ilgi noktasını ortaya çıkarmak için takograf üzerinde daha fazla simge görünür.Buna düşman kaleleri, yan görevler, beceri yükseltmeleri ve silah ögeleri dahildir. Tacmap’ınızla dosyalara ve görev listelerine erişebilirsiniz.


  Kapalı beta’da daima karartılmış veya gri renkte kalacak bazı alanlar var.Bu alanlar kapalı beta sürümünde erişelemiyor ve Ghost Recon : Wildlands’ın son sürümünde mevcut olacak.

BAĞLANTINIZI BAŞLANGIÇTAN İTİBAREN OPTİMİZE EDİN.


   Görevler ve yan işlemler için Bolivya’yı aramaya başlamadan önce, iş için donanımlı olduğundan emin olmanız gerekiyor.Silah yükünüzü incelemek için ilk kez oynamaya başlayın ve ilerideki görev için en iyi silah ve ekipmanı seçmek için bir dakkanızı ayırın.Görevler sırasında yalnız başına oynamak, çevrimiçi başkalarıyla oynamaktan daha farklı yüklemeyi gerektirebilir.

   Yalnız oynamak için kullanabileceğiniz iyi bir yük,susturucu ve hafif bir makineli tüfek veya keskin nişancı tüfeği olan orta / uzun menzilli bir silaha sahip olmaktır.Bu, hem sinsi hem de düşmana karşı saldırılara hazır donanımlı olmanızı sağlar.Gittiğiniz kombinasyon, zorluk seviyesinin düşük olduğu herhangi bir durumla başa çıkmanız yeterli olacaktır, ancak daha yüksek bir zorlukla oynamaya karar verirsiniz aynı olmayacaktır.

BULDUĞUNUZ TÜM MALZEMELERİ ETİKETLEYİN.


  Açık dünyayı keşfederken veya düşman kamplarını temizlerken, değerli malzemelere göz atın, dünyada parlarken veya minimetinizde yeşil bir simge ile işaretlenmiş halde olur.Bu malzemeler yakıt, tıp, gıda ve iletişim malzemeleridir.

  Alınması için onları işaretlemek için bu öğelerle etkileşime girdiğinizden emin olun.Yeni satın almak için kullanabileceğiniz bu malzemeleri etiketleme fazla kaynak ayırmasına neden olur.Daha sonra beceriler onların kilidini çok fazla kaynak gerekecektir.Elinde o kadar çok , o kadar iyi.


SİZİN KARAKTER YÜKSELTME BECERİLERİ.

 Görevleri tamamlarken ve tecrübe kazanırken, karakterinizin çeşitli yeteneklerini geliştirebilirsiniz.Bir beceriyi edinmek veya geliştirmek için, beceri yükseltmelerini satın almak için belli sayıda beceri puanı ve belirli kaynaklara ihtiyacımız vardır.

 Görevleri ve yan görevleri tamamlayarak yanı sıra keşif sırasında keşfettiğiniz ekstra beceri puanlarını bularak ilave beceri puanları elde edebilirsiniz.

 Ayrıca EPIC kilidini açarak becerilerle karakterinizin masif artırırsınız.Bu, yaralanmalardan daha hızlı rejenerasyon veya tüm patlamalar için daha büyük bir patlayıcı elde edebilirsiniz.Ancak bu kilidi açmak için beceri size karakter için minimum seviyede olması gerekir, hem de en azından bir nokta aynı beceri ağacındaki her beceri için satın sahip olacaktır.

HIZLI SEYEHAT İÇİN AÇIK BULUŞMA NOKTALARI.


  Yerler arasında hızlı seyahat etme yeteneğiniz var.Uzakta bulunan belirli bir yere arabayla gitmek için harika bir alternatiftir.Mümkün olduğunca,Bolivya çevresinde Ralli noktası keşfetmek isteyeceksiniz.Bu, Bolivya’nın bir tarafından diğerine geçmesi için gereken süreyi önemli ölçüde azaltacaktır.

  Düşmanlarla savaşta meşgul olmadığınız veya keşfedildiğiniz , avlandığınız sırada yalnızca belirli Ralli noktaları arasında hızlı edebileceğinizi belirtmek isterim.Ralli noktaları Tacmap’ınızda beyaz renk kodlu yerlerdir ; hızlı seyahat edemediğiniz yerlerin tümü siyah renkle özetlenir.

  Ne kadar çok görev tamamlarsanız ve keşfedersiniz yerler, daha hızlı seyahat için daha fazla ralli noktası açar.Bu kaçırmış olabileceğiniz herhangi bir koleksiyonu ararken veya bir sonraki birincil hedefe ulaşmaya çalışırken size çok fazla zaman kazandıracaktır.

  Hızlı seyahat ederken, yakınlardaki düşmanlar tarafından görülmemeye ve savaşa zorlanmaya çalışın.Bulunduğunuz yerde hatta bölgede sadece birkaç düşman olduğunda bile, bir karşılaşmadan uzaklaşmayı hızlı yapamazsınız.

PICK UP KOLEKSİYON YOL BOYUNCA.


  Görevleri oynarken, ara sıra harita üzerinde koleksiyon bulacaksınız.Bulduğunuzda onları almak için bir dakikanızı ayırın, o zamanlar sizin için en büyük önceliğiniz olmasına rağmen bulduğunuz her koleksiyon, silahlar, kingslayer dosyaları ve ıntel karakterinize daha fazla XP verecektir.

ANA ÖYKÜ GÖREVLERİNİ TAMAMLAYIN.


  Tom Clancy’nin Hayalet Recon’unundaki öykü görevlerini tamamlama daha fazla misyon ve ikramiye yaratır.Ayrıca karakterinizi seviyelendirmek için XP verir.Bu temel görevler oyunun ana hikayesiyle ilgilidir.

KOLAY REBEL SIDE GÖREVLERİNİ TAMAMLAYIN.


  Hemen tüm ana görevleri başlatmanız ve bitirmeniz gerekmez.Bunu yerine Bolivya’yı keşfedebilir ve yan görevleri tamamlayabilirsiniz.

WİLDLANDS SANA BAZI ŞEYLERİ SÖYLEMİYOR.


  İşte bilmeniz gereken, oyunda herhangi bir yerde açıkça söylenmeyen bazı önemli bilgiler : Tom Clancy’nin Ghost Recon : Wildlands oynamaya çalışırken, bunlar herhangi bir öğretici veya oyun menüsüne içine dahil edilmediği şeylerdir. 

  Bu ipuçları her biri görevleri tamamlama, çevrenizde dolaşma ve yalnız oynamaya devam ederken veya bir grupla düşman çıkarmada etkin kalmanıza yardımcı olacaktır.

KAYNAKLARI ETİKETLEME.


Hafifçe yanıp sönen bir cisim gördüğünüzde, bunu Rebels’in alması için etiketleyebilirsiniz.Bunlar, karakterinizde yeni yükseltmeler satın almak için kullanabileceğiniz kaynaklardır.

BOLİVYA’DA VERİMLİ SÜRÜŞ.


  Sürüş esnasında bir hedefe ulaşmak için atış alanlarını kesmek daha hızlı olabilse de, Itucua’daki manzara çoğu arazide sürüş için kendisini ödünç vermez.

TAKIM ARKADAŞI POZİSYONLARINA HIZLI SEYAHAT.


  Herhangi bir sayıda başka oyuncu ile çevrimiçi çok oyunculu oynarken, savaşa girmediklerinde başka bir oyuncunun bulunduğu yere hızlıca gidebilirsiniz.Bu , Bolivya’yı dolaşmak ve bazı oyuncuların aktifleşmemiş olabileceği misyonları birlikte tamamlamak için yararlı olabilir.

ANA GÖREVLERİ MULTIPLAYERDE ATLAYABİLİRSİN.


  Diğer takım arkadaşlarıyla çevrimiçi oynuyorsanız, aslında ana görevlerin bir kısmını atlama yeteneğine sahipsiniz.Bu ancak, başka bir oyuncu zaten oynamaya çalıştığınız belirli bir görevi açtıysanız veya tamamladıysa yapılabilir.

WİLDLANDS’DA YAPMAMANIZ GEREKENLER.


  Tom Clancy Ghost Recon: Wildlands oynamak için yapmamanız gereken bazı şeyler var.Çoğu zaman, bir misyona gitmek veya bir yönde bir duruma yaklaşmak, özellikle de daha zorlu koşullarda oynarken başarısızlığa götürecektir.Düşmanlar hatalarınızdan faydalanacak ve dikkatli olmazsanız sizi öldürecek.

HAZIR OLMAYAN GÖREVLERE DEVAM ETMEYİN.


  Sizinle ve ekipman kesinlikle en iyi Loadout değiştirip donatmak gerekir.Silahları karakteriniziçin doğru seçmelisiniz.Bunu yapmayı ihmal ederseniz, durumları ve senaryoları kendiniz zorlaştıracak ve bazı durumlarda tamamlamak neredeyse imkansız hale gelecektir.

BAZLARA VE KALACAK  YERLERE RAHATLIKLA YAKLAŞMAYIN.


  Bir noktada yoğun miktarda düşmana sahip yerlere yaklaşırken, bölgeye doğrudan gitmekten kaçınmak için elinden gelen en iyisi.Bunu yapmak neredeyse onları uyarıp sizi doğrudan görüş hattına koymanın garantisidir.

SAVAŞTA DÜŞMANLARI SORGULAMA.


  Düşmanları sorgularken ya da sivillerle konuşurken yenilmez olduğunuzu bilmek önemlidir.İkisinden birini yaparken, diyalog değişimi tamamlanıcaya kadar karakterlerinizi geçici olarak kaybedersiniz.

  Bu süre zarfında, o sırada kendinizi savunmak için herhangi bir yol olmadan hızla vurulabilir ve öldürülebilirsiniz.

SÜREKLİ OLARAK UNIDAD ASKERLERİNİ ÖLDÜRMEYİN.


SİVİLLERDEN BİLGİ TOPLAMA KOLEKSİYONU BULUN.


STEALTH’U KULLANMAK A LOT’E YARDIM EDİYOR.


SHOT’U MÜTTEFİKLERİNİZLE SENKRONİZE EDİN.

   Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands İpuçları ve Taktikleri

 

                                                       İYİ EĞLENCELER.

22 total views, 1 views today

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.